AcasăNewsFostul mare fotbalist Fabio Cannavaro, condamnat la 10 luni de inchisoare

Fostul mare fotbalist Fabio Cannavaro, condamnat la 10 luni de inchisoare

sursa foto: footie.co.za

A fost campion mondial cu nationala Italiei, in 2006, si vicecampion european in 2000, dar trofeele castigate de-a lungul carierei de fotbalist nu l-au scapat de inchisoare pe Fabio Cannavaro.

sursa foto: footie.co.za

Fostul mare international italian a fost condamnat la 10 luni de inchisoare de magistratii unui tribunal din Napoli. Banuit de fraude fiscale, Cannavaro a rupt sigiliul pus de autoritati pe una dintre vilele sale si a incalcat, astfel, ordinele politiei, oamenii legii spunandu-i in mai multe randuri sa se mentina departe de bunurile aflate sub sechestru.

Autoritatile au pus sechestru pe bunuri in valoare totala de un milion de euro, dar Cannavaro nici nu a vrut sa auda astfel ca a mers la una dintre vilele aflate sub sechestru, a rupt sigiliul, a patruns in incinta si a ridicat mai multe bunuri.

Daniele, sotia lui Fabio Cannavaro, a fost condamnata la patru luni de inchisoare, iar Paolo, fratele lui Fabio, de asemenea fost international italian, a fost condamnat la sase luni de inchisoare. Deciziile nu sunt definitive, ele putand fi atacate cu apel.

Fabio Cannavaro (41 de ani) a fost campion mondial si vicecampion european cu nationala Italiei, marcand doua goluri in 136 de selectii la nationala Italiei. De asemenea, Cannavaro a castigat campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei, Cupa Italiei si Cupa UEFA. A fost si de doua ori campion al Italiei, cu Juventus Torino, dar titlurile respective au fost anulate in urma scandalului Calciopoli.

Cunoscut pentru viata sa sportiva, Cannavaro a jucat aproape 1.000 de meciuri oficiale in cei 20 de ani de profesionist, fundasul retragandu-se din activitate in 2011, la 37 de ani, cand activa pentru gruparea Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite.

author avatar
Cristi Ionita
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger