AcasăNewsFostul presedinte al Romaniei a ajuns la Parchet: Sunt pregatit pentru orice!

Fostul presedinte al Romaniei a ajuns la Parchet: Sunt pregatit pentru orice!

 

UPDATE, ora 11.30: Traian Basescu a declarat la iesirea din sediul Parchetului General ca „Justitia incepe sa se apropie de adevar”. El a confirmat schimbarea incadrarii sale, din urrmarit penal in inculpat, mentionand ca este acuzat de amenintare, nu de santaj.

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat miercuri dimineata, la Parchetul General, pentru noi audieri in dosarul in care senatoarea Gabriela Vranceanu Firea il acuza de santaj.

Potrivit mai multor surse, procurorii urmeaza  sa-i aduca la cunostinta fostului presedinte schimbarea incadrarii juridice din santaj in amenintare. La sosirea la Parchetul General, Traian Basescu a declarat ca este pregatit pentru orice, dar ca are incredere in Justitie. Schimbarea incadrarii vine in avantajul lui Traian Basescu. In cazul in care dosarul lui va ajunge in instanta, acesta risca doar 1 an de inchisoare sau amenda penala  (pentru amenintare), spre deosebire de acuzatia de santaj, care prevede o pedeapsa de maximum 5 ani de inchisoare cu executare.

 

author avatar
Mihai Koblenko
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger