AcasăNewsFostul primar din Sarulesti, retinut pentru infractiuni economice

Fostul primar din Sarulesti, retinut pentru infractiuni economice

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi au decis retinerea pentru 24 de ore a lui Nicolae Ghedzira, fostul primar al comunei Sarulesti.

Ghedzira este acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum abuz in serviciu, fals sub semnatura privata, fals in inscrisuri si inselaciune.

Concret, Ghedzira este acuzat ca, in perioada in care era primar al comunei, a platit cel putin 500.000 de lei pe lucrari neexecutate sau bunuri nelivrate.

Oamenii legii sustin ca infractiunile au fost comise in perioada 2009-2012 si ca banii au ajuns in contul unei societati comerciale controlate de unul dintre apropiatii lui Ghedzira.

Fostul primar al comunei Sarulesti si afaceristul care controla societatea comerciala au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati, miercuri, magistratilor de la Tribunalul Calarasi cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Alaturi de cei doi, alte trei persoane sunt implicate in dosar si sunt cercetate sub control judiciar pentru savarsirea unor infractiuni economice prin care ar fi facilitat comiterea infractiunilor de catre Ghedzira si apropiatul sau.

author avatar
Cristi Ionita
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger