AcasăNewsGabriel Sandu si Nicolae Dumitru "Niro", rasplatiti pentru ciripit

Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru „Niro”, rasplatiti pentru ciripit

Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru  „Niro” au lasat in urma celula meschina si ostila de la centrul de detentie al Politiei Capitalei si s-au intors in confortul locuintelor proprii, dupa ce instanta a dispus inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Pentru ca au colaborat cu procurorii, Gabriel Sandu (foto) si Nicolae Dumitru "Niro" au fost plasati in arest la domiciliu
Nicolae Dumitru

Urmariti penal in dosarul Microsoft, Sandu si Dumitru nu au rezistat in spatele gratiilor asa ca au ales sa intre rapid in tagma „scriitorilor”. Prin urmare, decizia de vineri a instantei nu a mai fost atacata de procurori, rudele celor doi asteptand, la ceas de seara, sa-i recupereze de la Politia Capitalei si sa-i duca inapoi acasa. De altfel, inlocuirea masurii preventive in cazul lui Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru „Niro” a fost ceruta instantei dupa ce, potrivit unor informatii, acestia le-ar fi dat anchetatorilor declaratii prin care si-au sustinut solicitarea de iesire din detentie.  In cazul lui Sandu cel putin, „declaratiile” cu pricina i-au bagat la apa pe  Adriean Videanu, Radu Berceanu si Roberta Anastase. Nici fostul lider PDL Emil Boc nu a scapat, Gabriel Sandu povestindu-le procurorilor ca, pe vremea cand era ministru, a finantat lunar partidul cu 300.000 de euro, bani pe care Boc ii incasa personal.

author avatar
Adelina Ionicel
921 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger