AcasăNewsGeorge Copos isi joaca ultima carte in fata magistratilor. Si-a scos certificat...

George Copos isi joaca ultima carte in fata magistratilor. Si-a scos certificat medical!

Condamnat la patru ani de inchisoare, cu executare, afaceristul George Copos face tot posibilul pentru a obtine o eliberare conditionata.

Copos a primit un aviz favorabil din partea Comisiei Nationale, dar magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins cererea de eliberare conditionata.

Asta desi afaceristul se lauda ca a muncit dupa gratii, ca a avut un comportament exemplar si ca a scris nu mai putin de cinci lucrari stiintifice.

In schimb, magistratii sunt de parere ca „George Copos nu a intentionat sa-si formeze o conduita corecta fata de ordinea de drept si nu a depus eforturi reale pentru reinsertie sociala”.

Conform fanatik.ro, Copos a contestat decizia din februarie, iar noul termen stabilit este 7 aprilie, atunci urmand sa se stabileasca definitiv daca George Copos poate fi sau nu poate fi eliberat conditionat.

Pentru a fi sigur ca obtine decizia dorita, Copos a decis sa-si scoata si certificat medical. Apropiatii acestuia sustin ca afaceristul s-a ales cu un ulcer in perioada petrecuta dupa gratii si ar dori sa se opereze intr-o clinica privata.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger