AcasăNewsGeorge Maior, eliminat de Dragnea

George Maior, eliminat de Dragnea

Lista viitorilor premieri se reduce: liderul PSD l-a scos din ecuatie pe George Maior, dupa o discutie cu acesta din urma.

Intens vehiculat inca din primavara, scenariul legat de numirea la Palatul Victoria, dupa alegeri, a fostului sef al SRI si actual ambasador al Romaniei la Washington, George Maior, este spulberat de Liviu Dragnea. Care sustine ca Maior l-a asigurat personal ca nu este interesat de functia de premier. ”M-am intalnit cu Maior acum 10 zile. A vrut sa ne vedem, nu ne-am mai vazut de mult, mi-a spus ca nu este interesat de asa ceva si eu am toata sustinerea lui morala, ca presedinte de partid, in decizia pe care o voi lua. L-am intrebat daca pot sa spun acest lucru si mi-a spus ca da”, a precizat Dragnea, duminica seara. In context, Dragnea i-a avertizat de acum pe toti cei interesati ca PSD va tine cu dintii de dreptul de a guverna el tara in cazul in care va obtine un scor bun la alegeri: ”Daca in decembrie prind un peste mare, nu ii mai dau drumul!”.

Victor Ponta, legat de glia PSD

Dupa ce fostul premier a afirmat public ca nu ar zice nu unui ”transfer la o echipa mare care joaca si in Champions League”, Liviu Dragnea s-a grabit sa-i curme avantul: ”Chiar el recunoaste ca nu e liber de contract. PSD a spus ca nu e transferabil”. In plus, Dragnea i-a batut obrazul lui Ponta amintindu-i ca PSD-ul l-a facut mare politician, prin urmare este dator vandut partidului: ”Victor Ponta este un om in care PSD a investit foarte mult, are o bogata experienta acumulata care trebuie folosita. Din partea noastra nu e liber de contract. Eu am fost vicepremier in guvernul Ponta. Echipa cu care a condus Ponta Romania a fost o echipa. Nimeni nu poate conduce singur, oricat ar fi de genial”. ”Eu nu cred ca pleaca nimeni (Ponta si apropiatii lui – n.r.). Nu sunt lipsiti de caracter sa plece”, a conchis optimist Dragnea.

Inca doi pesedisti trec la ”partidul lui Ponta”

PRU a mai ciugulit doi parlamentari social-democrati – senatorul Daniel Savu si deputatul Ion Eparu. Conform infomatiilor venite din interiorul PRU, liderul Bogdan Diaconu isi numara acum noile achizitii pentru a vedea daca poate depune solicitari de infiintare a unor grupuri parlamentare proprii la Camera Deputatilor si la Senat. Demers esential in perspectiva alegerilor din moment ce doar partidele recunoscute la nivel parlamentar au dreptul de a-si numi reprezentanti in toate sectiile de votare din tara.

author avatar
Simona Badulescu
450 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger