AcasăNewsGest de omenie: A restituit o geanta plina cu bani, uitata de...

Gest de omenie: A restituit o geanta plina cu bani, uitata de o bucuresteanca intr-un parc din Caracal!

Ar fi putut sa se imbogateasca intr-o clipa, insa a ales sa nu isi insuseasca banii si bunurile altcuiva, asa ca a mers degraba la politie, odata ce a gasit o servieta uitata pe o banca dintr-un parc din Caracal.

Barbatul care a facut gestul laudabil si a carui identitate nu a fost facuta publica a mers, luni, la politia municipiului, anuntand oamenii legii ca a gasit geanta intr-un parc din centrul Caracalului. Politistii au constatat ca in servieta uitata se aflau, printre altele, acte, carti de credit, dar si suma de 5.900 de lei (aproximativ 1.335 de euro-n.r).

Oamenii legii au inceput rapid verificarile si au dat de urma proprietarului. Este vorba, potrivit comunicatului remis presei, marti, de catre reprezentantii IPJ Olt, de o femeie din Capitala, care le-a marturisit politistilor ca a mers in parcul respectiv, alaturi de sotul ei, la scurta vreme dupa ce acesta a scos de la banca suma de 5.400 de lei. Din neatentie, insa, cand s-au ridicat de pe banca pe care s-au odihnit o perioada, au uitat de servieta.

Din fericire, sotii au avut noroc, iar geanta le-a fost restituita. Odata identificata, femeia a fost chemata la sediul Politiei Municipiului Caracal, pentru a-i fi restituite bunurile, ocazie cu care bucuresteanca le-a multumit atat barbatului care a adus servieta la politie, cat si oamenilor legii.

Sursa foto:prinbrasov.com

465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger