AcasăNewsGest impresionant facut de un politist din Targu Jiu: A inapoiat banii...

Gest impresionant facut de un politist din Targu Jiu: A inapoiat banii gasiti in fata unui magazin!

Un politist local din Targu Jiu a dat inapoi unui barbat suma de 1.000 de lei pe care acesta din urma o pierduse in fata unui magazin. Omul legii s-a dovedit destul de vigilent incat sa ii gaseasca imediat si sa ii inapoieze pagubitului.

Un barbat din Targu Jiu, care pierduse 1.000 de lei, si-a recapatat toata paguba dupa ce un politist local s-a dovedit destul de vigilant incat sa ii recupereze imediat suma pierduta. Tanarul care strangea banii de la automatele de cafea abia terminase de colectat peste 1000 de lei, sum ape cate a pierdu-o chiar in fata magazinului unde sunt amplasate automatele, potrivit Romania TV.

„Din buzunar, din blug i-am pierdut in fata magazinului pe trotuar. Cand am bagat mana am vazut ca lipsesc banii. Vorbind la telefon domnii de la politia locala m-au auzit , m-au vazut agitat. M-au intrebat ce problema am si am zis ca pierdui banii”, a povestit pagubitul.

Politistul local a observant imediat doua persoane cum numarau banii gasiti in fata magazinului. El si-a dat seama ca sunt bani gasiti, i-a recuperat si i-a inapoiat celui care ii pierduse.

„Am vazut pe trotuar doua persoane cu bani in mana. Am preluat suma de bani. Din verificari am depistat o persoana care vorbea la telefon si era putin agitata. A spus ca a pierdut suma de 1026 de lei”, a spus Cristian Ciuhu, politistul local.

Foto: antena3.ro

author avatar
Alina Costache
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger