AcasăNews"Ghicitoare", retinuta pentru inselaciune si santaj

„Ghicitoare”, retinuta pentru inselaciune si santaj

O pitesteanca de 35 de ani, cunoscuta drept „ghicitoare”, a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de inselaciune si santaj.

Femeia este acuzata ca, in perioada august – septembrie, a solicitat si obtinut bani si bunuri in valoare de 17.000 de lei de la o persoana careia ii garanta sedinte de „ghicitorie”.

Conform bzi.ro, in momentul in care partea vatamata a refuzat sa o mai alimenteze cu bani, „ghicitoarea” a trecut la amenintari. Pitesteanca solicita in continuare sume de bani de la partea vatamata pentru a nu divulga informatii obtinute in timpul sedintelor de „ghicitorie”.

In cele din urma, femeia a fost prinsa in flagrant in timpul unei actiuni puse la cale cu ajutorul unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti.

In timpul flagrantului, oamenii legii au ridicat de la locuinta „ghicitoarei” suma de 1.000 de lei si alte bunuri obtinute de la partea vatamata.

„Ghicitoarea” a fost retinuta pentru 24 de ore si va fi prezentata magistratilor, marti seara, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

sursa foto: bzi.ro

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger