AcasăNewsGhita, despre licentele Microsoft: Am cumparat nimicul cu 400 de milioane de...

Ghita, despre licentele Microsoft: Am cumparat nimicul cu 400 de milioane de euro

Deputatul a facut o serie de afirmatii neasteptate, in legatura cu mult-mediatizatul „caz Microsoft”. Ghita sustine, de exemplu, ca licentele erau prea moderne pentru calculatoarele din ministere, pe care ar fi trebuit instalate, si ca pana la urma licentele respective nici macar nu au mai fost descarcate pe aceste computere, ca urmare s-ar fi platit 400 de milioane de euro pentru „nimic”.

Intr-un interviu acordat lui Catalin Tolontan, jurnalist la „Gazeta Sporturilor”, Sebastian Ghita face mai multe declaratii in legatura cu achizitia de licente pentru calculatoarele din mai multe ministere, lasand sa se inteleaga ca banii au cam fost platiti degeaba.

„(Microsoft-n.r) Nu ne-a vindut nici o licența! Pentru ca acele calculatoare care erau in ministere aveau deja licente (…) Insa pe calculatoarele Guvernului oricum nu mergeau noile versiuni, care de altfel nici n-au fost descarcate! Noi am cumparat nimicul cu 400 de milioane de euro in 10 ani. Acesta este adevarul! Si de aici s-au luat spagile pe care le vedem astazi la televizor”, a sustinut Ghita in interviul acrodat sursei mentionate.

 

Deputatul a facut o serie de afirmatii neasteptate, in legatura cu mult-mediatizatul „caz Microsoft”. Ghita sustine, de exemplu
author avatar
eNational
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger