AcasăNewsGigi Becali ar putea fi eliberat de Paste

Gigi Becali ar putea fi eliberat de Paste

Afaceristul Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, este dispus sa faca orice pentru a petrece acasa sarbatorile de Paste.

Desi cererile sale de eliberare sau gratiere au primit aviz negativ pana acum, afaceristul si-a incercat inca o data norocul si a solicitat conducerii Penitenciarului Poarta Alba sa fie invoit pentru a merge de sarbatori acasa.

Solicitarea lui Becali ar putea fi analizata in sistem de urgenta, pentru ca afaceristul este incarcerat la regim deschis, iar patronul Stelei ar putea fi eliberat vineri sau chiar sambata, in cazul in care cererea va primi un aviz favorabil.

Totusi, apropiatii patronului de la Steaua sunt inca sceptici in legatura cu acest demers, mai ales ca solicitarile lui Becali au fost de cele mai multe ori respinse, indiferent de natura lor.

In alta ordine de idei, Becali a anuntat ca este gata sa investeasca 10 milioane de euro in construirea unei puscarii private. Aceasta ar urma sa aiba conditii dintre cele mai bune si va fi destinata detinutilor VIP, care vor plati o chirie lunara pentru a fi incarcerati in inchisoarea lui Becali.

Patronul Stelei a luat aceasta decizie din cauza conditiilor pe care le-a descoperit in penitenciarele pe unde a fost incarcerat dar si pentru ca s-a gandit la apropiatii sai care inca mai au de executat pedepse importante, Victor Becali, Ioan Becali, Cristi Borcea sau Mihai Stoica.

author avatar
Cristi Ionita
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger