AcasăNewsGigi Becali, la doi pasi de eliberarea conditionata

Gigi Becali, la doi pasi de eliberarea conditionata

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, are sanse mari sa iasa, cat de curand, din inchisoare.

Condamnat la ani grei de inchisoare pentru implicarea sa in dosarul schimbului de terenuri cu MApN-ul si pentru implicarea sa in dosarul „Valiza”, afaceristul Gigi Becali se afla de aproximativ un an si jumatate dupa gratii.

Patronul Stelei a incercat in repetate randuri sa obtina eliberarea conditionata, iar ultimele evenimente arata ca Becali este foarte aproape de a parasi inchisoarea.

Reprezentantii Comisiei Nationale pentru eliberare conditionata i-au aprobat dosarul, astfel ca Becali este la doi pasi de eliberare. S-a mers pe ideea ca afaceristul s-a cumintit dupa gratii, a muncit, a avut un comportament exemplar si a scris carti.

Conform fanatik.ro, mai ramane ca Tribunalul Medgidia sa-i aprobe, vineri, solicitarea de eliberare conditionata si, eventual, ca procurorii sa nu depuna recurs, in cazul in care Becali obtine o decizie favorabila.

Sursa amintita precizeaza ca patronul Stelei a fost audiat, joi, timp de sase ore de membrii Comisiei Nationale pentru eliberare conditionata si ca afaceristul a explodat de bucurie in momentul in care acestia i-au aprobat dosarul.

author avatar
Cristi Ionita
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger