AcasăNewsGinerele lui Traian Basescu, audiat la Curtea Suprema

Ginerele lui Traian Basescu, audiat la Curtea Suprema

sursa foto: dcnews.ro

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost audiat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

sursa foto: dcnews.ro

Pricop a fost audiat in dosarul in care procurorii il acuza de complicitate la santaj si instigare la fals in declaratii. Ginerele lui Traian Basescu a solicitat eliberarea de sub controlul judiciar, iar magistratii sunt asteptati sa ia o decizie in acest sens marti.

Pricop este implicat in dosarul in care personaj principal este Sergiu Lucinschi, fiul lui Petru Lucinschi, fostul presedinte al Republicii Moldova. Sergiu Lucinschi este acuzat de santaj, trafic de influenta, fals in declaratii si instigare la fals intelectual.
Lucinschi junior este acuzat ca a constrans un afacerist sa-i dea patru milioane de euro pentru a retrage o plangere depusa la DIICOT. Iar Radu Pricop, in calitate de avocat, l-a ajutat pe Lucinschi junior cu mai multe documente pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit.

De remarcat ca marti se va decide si daca Sergiu Lucinschi scapa de controlul judiciar, acesta facand o solicitare asemanatoare cu cea a lui Pricop.

author avatar
Cristi Ionita
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger