AcasăNewsGrav accident de microbuz. Cel putin opt raniti, pe DN 1 D

Grav accident de microbuz. Cel putin opt raniti, pe DN 1 D

Calatorie cu mari emotii pentru mai multi oameni aflati, sambata dimineata, intr-un microbuz. Vehiculul destinat transportului de persoane s-a lovit de o autoutilitara, accidentul soldandu-se cu cel putin opt persoane transportate la spital cu diverse leziuni.

In ajutorul victimelor au fost chemate de urgenta mai multe ambulante, medicii ajungand la locul coliziunii pentru a le acorda ranitilor primul-ajutor, inainte de a decide, dupa o prima evaluare a starii lor de sanatate, in cazul carora se impune si transportul la unitati medicale, pentru investigatii suplimentare. Cel putin opt oameni au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc in jurul orei 9.30, pe raza localitatii prahovene Cioceni, pe sensul de mers catre Ciorani. Potrivit datelor oferite de catre reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei, impactul s-ar fi produs dupa ce autovehiculul destinat transportului de pasageri „s-ar fi angajat in depasirea autoutilitarei, moment in care aceasta ar fi virat stanga, intrand in coliziune cu microbuzul”.

Ca urmare a impactului, circulatia rutiera in zona respectiva a fost afectata cateva zeci de minute, la aceasta ora desfasurandu-se in conditii normale. O ancheta a politiei va stabili exact atat conditiile in care a avut loc impactul de pe DN1D, cat si cine anume se face vinovat de producerea lui.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger