AcasăNewsGrav accident pe DN 1 C: cinci raniti

Grav accident pe DN 1 C: cinci raniti

Cinci tineri au trecut printr-o experienta greu de imaginat, odata ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp de beton, de pe marginea soselei pe care circulau, duminica dimineata.

S-a intamplat pe DN 1 C, drum ce face legatura intre Baia Mare si Satu Mare, in zona Dealul Dura.

In urma impactului deosebit de violent, cei cinci tineri – aflati atat pe scaunele din fata, cat si pe bancheta din spate a autoturismului – au avut nevoie de ingrijiri din partea medicilor, conform B 1TV. In ajutorul lor au fost chemati doctorii, prin apel la 112, iar la locul accidentului au plecat de urgenta mai multe ambulante.

Dupa ce le-au acordat primele ingrijiti, medicii de la Salvare au ales sa ii transporte pe cei cinci pasageri ai autovehiculului la spital, pentru investigatii suplimentare.

Cauzele pentru care autoturismul a parasit carosabilul si s-a oprit intr-un stalp de iluminat urmeaza sa fie stabilite de catre politistii care au ajuns in zona incidentului, pentru a face investigatii. O prima ipoteza este aceea ca soferul ar fi apasat prea mult pedala de acceleratie, motiv pentru care, la un moment dat, a pierdut controlul volanului.

sursa foto: aradon.ro

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger