AcasăNewsGrav accident rutier - 2 morti si 9 raniti, la Mioveni

Grav accident rutier – 2 morti si 9 raniti, la Mioveni

Ziua de sambata a inceput cum nu se poate mai trist pentru pasagerii aflati la bordul a doua autovehicule implicate intr-un grav accident, produs pe raza localitatii argesene Mioveni.

Un autoturism – in care se aflau trei persoane – si un microbuz s-au lovit violent, pe DN 73D, in Arges, in jurul orei 7, din cate s-a precizat din directia Infotrafic. In urma accidentului au fost ranite 9 persoane, conform voceavalcii.ro, majoritatea lor pasageri ai microbuzului. Alte doua – aflate in autoturism- au suferit, din pacate, leziuni care le-au adus sfarsitul. Insa, in ciuda eforturilor echipajelor medicale, nu au putut fi mentinuti in viata.

Ca urmare a faptului ca impactul rutier s-a soldat cu un numar mare de raniti, responsabilii au declansat Planul Rosu de interventie, iar la fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe autospeciale cu medici, dar si echipaje de descarcerare si politisti. Ramane ca acestia din urma sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs coliziunea.

Ar mai fi de mentionat faptul ca, urmare a coliziunii, s-a circulat deviat, prin Mioveni, din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic.

foto arhiva. Sursa: Facebook

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger