AcasăNewsGrupare specializata in trafic de droguri, destructurata. 22 de persoane duse la...

Grupare specializata in trafic de droguri, destructurata. 22 de persoane duse la audieri!

Actiune de amploare a politistilor si procurorilor DIICOT, atat in Satu Mare, Salaj, cat si in Capitala. Miercuri au fost facute nu mai putin de 22 de perchezitii domiciliare, la suspecti de trafic de droguri, in timpul carora au fost gasite doua culturi de cannabis, precum si mai multe substante de risc.

La perchezitiile de astazi au participat, pe langa politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare si procurorii D.I.I.C.O.T. Satu Mare, si politistii de la B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Bucuresti, S.C.C.O. Salaj si I.P.J. Satu Mare, beneficiind de sprijinul jandarmilor, dar si suportul tehnic al SRI. perchezitiile au fost menite sa destructureze o grupare infractionala specializata, precizeaza IGPR intr0un comunicat, in „trafic international de droguri de risc pe relatia Italia – Romania si comercializarea de produse susceptibile a avea efecte psihoactive”.

In timpul acestei actiuni, au fost descoperite si ridicate de politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare si procurorii D.I.I.C.O.T. doua culturi de cannabis – una in aer liber si alta in interiorul unei locuinte, droguri de risc, substante ce ar putea avea efecte psihoactive, un pistol, telefoane mobile, cartele telefonice, dar si bani.

Mai mult, 22 de persoane au fost aduse la audieri, pe baza unor mandate, la audieri la sediul DIICOT Satu Mare.

Sursa foto: anchete.alba24.ro

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger