AcasăNewsHollywood se ridica impotriva lui Trump

Hollywood se ridica impotriva lui Trump

Artistii sau de pamant cu excentricul miliardar

Crema din show-business a semnat o petitie contra candidatului republican, exprimandu-si temerile ca ”acest claun sociopat” ar putea deveni presedintele Statelor Unite.

Artistii dau de pamant cu excentricul miliardar

”Trump, un om care vrea sa readuca tara noastra in epoca in care frica scuza violentele, in epoca unde exista discriminarea”, se arata in petitia intitulata ”Uniti contra urii”, in care sunt amintite discursurile lui Trump impotriva mexicanilor, negrilor, musulmanilor, asiaticilor, refugiatilor, persoanelor du deficiente sau grupurilor LGBT. Printre semnatarii petitiei sunt actori, realizatori, producatori sau muzicieni, intre care Mark Ruffalo, Kerry Washington, Julianne Moore, Lena Dunham, Muchael Moore, Meg Ryan, Eva Longoria, Patricia Arquette, Jane Fonda, Ryan Murphy, Russell Simmons, Michael Stipe, Moby etc. ”Credem ca este in responsabilitatea noastra sa ne folosim de propria notorietate pentru a atrage atentia cu privire la pericolele unei presedintii Trump”, au explicat starurile. ”Cand Donald Trump ne califica drept criminali si violatori, el insulta familiile americane. Tatal meu nu a fost un criminal si un violator, De fapt, a fost un veteran de razboi”, a declarat actrita de origine mexicana Eva Longoria.

Hillary, desemnata oficial candidat la Casa Alba

Partidul Democrat a desemnat-o oficial, la conventia de la Philadelphia,  pe fosta Prima Doamna drept candidat la Casa Alba, pentru alegerile care vor avea loc in 9 noiembrie, o premiera pentru o femeie in istoria Statelor Unite. Valoarea istorica a acestei desemnari a trecut pe plan secund o alta premiera. Cea care spera sa devina al 45-lea presedinte al SUA este maritata cu cel de-al 42-lea, Bill Clinton, un sustinator fervent al campaniei lui Hillary.

author avatar
Tudor Borcea
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger