AcasăNewsImpuscaturi la club din SUA: doi morti si peste 10 raniti (VIDEO)

Impuscaturi la club din SUA: doi morti si peste 10 raniti (VIDEO)

De dincolo de Ocean vine o noua informatie in privinta producerii unui atac armat soldat cu victime.

UPDATE 2: Trei persoane au fost retinute de catre oamenii legii, din cate anunta SkyNews. Ar mai fi de mentionat faptul ca printre cei raniti sunt si copii.

UPDATE: Numarul ranitilor a crescut la 14, iar incidentul nu s-a produs in incinta localului, cum se vehiculase intr-o prima faza, ci afara, in apropierea clubului respectiv.

–-

De aceasta data incidentul s-a produs intr-un club de noapte din Florida. Si, conform CNN, primele cifre facute publice de un oficial al politiei locale indica faptul ca sunt doua persoane decesate si cel putin 13 ranite.

Momentan sunt putine informatii despre cazul de fata, avand in vedere faptul ca incidentul a ajuns la urechile opinitie publice in urma cu scurta vreme. Nu sunt indicii cu privire la motivele care au declansat atacul armat, insa la fata locului au ajuns, intr-un numar semnificativ, forte de ordine.

Va reamintim ca in urma cu aproximativ o luna, zeci de oameni aflati intr-un local frecventat de persoane gay si-au gasit sfarsitul in urma unui atac armat. Nu mai putin de 49 de oameni au pierit, si alte zeci au fost ranite in urma atacului din Orlando.

[youtube]IUwsgmkAKeE[/youtube]

63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger