AcasăNewsImpuscaturi la o clinica din Berlin - un doctor ranit grav

Impuscaturi la o clinica din Berlin – un doctor ranit grav

La doar cateva ore de cand mai multe persoane au fost luate ostatice intr-un lacas de cult francez, preotul bisericii respective fiind ucis, atentia opiniei publice se indreapta catre Germania, unde s-a raportat producerea unui incident armat.

UPDATE: Din pacate, medicul impuscat a murit.  Tot din randul politiei belineze s-a anuntat – pe aceeasi retea de socializare-  faptul ca oamenii legii nu ar avea motive sa creada ca atacul ar avea la baza un motiv legat de terorism. Se pare ca atacatorul este un fost pacient al doctorului.

Politistii vorbesc despre un barbat de peste 70 de ani. Despre care, se stie, si-a pierdut viata, dupa ce s-a impuscat cu aceeasi arma.

––––

Mai precis, din cate anunta politia berlineza prin intermediul unor scurte mesaje postate pe o retea de socializare, un medic a fost impuscat.

Avand in vedere faptul ca leziunile suferite sunt grave, doctorul a avut nevoie sa fie plasat la Terapie Intensiva. Din primele informatii, cel care a apasat pe tragaci ar fi un pacient al respectivei unitati medicale situate in cartierul Steglitz, din Berlin. Despre atacator se vehiculeaza ca si-ar fi luat viata, ulterior atacului.

[youtube]gCXRqaH2QwA[/youtube]

Momentan nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest caz. Insa la fata locului au ajuns fortele de ordine locale, care s-au asigurat ca nu mai exista niciun risc la adresa pacientilor si a celorlalte cadre medicale aflate in incinta. Investigatorii vor avea de stabilit si conditiile in care s-a produs incidentul, laolalta cu motivele care l-au determinat pe suspect sa puna mana pe o arma si sa o indrepte in directia doctorului.

[youtube]gmnmW4whuDI[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger