AcasăNewsIncendiu devastator la un depozit: 17 morti (VIDEO)

Incendiu devastator la un depozit: 17 morti (VIDEO)

Un nor de fum care se putea vedea de la o distanta considerabila de zona in care se afla un depozit in care s-a pornit un incendiu violent lasa sa se intrevada faptul ca e vorba despre o situatie grava.

Totul s-a intamplat sambata dimineata, la un depozit de pe raza Moscovei. Flacarile au cuprins incinta si a ucis 16 oameni. Alte peste 10 persoane au fost gasite in viata si preluate de personalul medical. O alta persoana a pierit, insa, dupa ce a fost transportata la spital, din cate a anuntat insusi edilul metropolei ruse, pe o retea de socializare.

Conform rt.com, victimele ar fi de origine kirgiza, care lucrau in respectivul depozit. Ar fi fost gasite intr-o incapere din interiorul constructiei, de catre pompierii care au intervenit pentru a localiza si stinge focul. O prima ipoteza luata in calcul este aceea ca oamenii ar fi pierit ca urmare a inhalarii fumului degajat de incendiul puternic. Ce anume s-a intamplat si cum de s-a declansat focul inca nu se stie, dar autoritatile locale au anuntat ca aceste aspecte se afla sub investigatie.

[youtube]1V6Nvs9W1so[/youtube]

[youtube]P1uGUW5GoQc[/youtube]

sursa foto: captura youtube

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger