AcasăNewsIncendiu violent la o rafinarie din Mexic: 23 de muncitori au avut...

Incendiu violent la o rafinarie din Mexic: 23 de muncitori au avut nevoie de ingrijiri medicale (VIDEO)

Flacari puternice, vizibile de la mare distanta, au cuprins o rafinarie din Ciudad Madero. Pompierii au intervenit de urgenta pentru a limita proportiile dezastrului, in timp ce echipele medicale au ajuns in zona pentru a-i ajuta pe muncitorii care aua avut de suferit de pe urma incendiului.

Doi muncitori au suferit arsuri, insa nu grave, au anuntat reprezentantii Pemex (Petroleo Mexicanos), intr-un comunicat postat pe site-ul companiei. Celelalte 21 de persoane au fost tratate pentru ca acuzau stari de slabiciune, ca urmare a deshidratarii si a epuizarii, urmare a faptului ca au incercat sa ajute la domolirea incendiului care a cuprins rafinaria, miercuri. Date fiind proportiile valvataii operatiunea de stingere a focului a continuat si pe parcursul noptii, estimandu-se ca flacarile vor fi stinse abia la mijlocul zilei de joi.

In ciuda faptului ca incendiul a fost foarte puternic si a degajat o cantitate imensa de fum, reprezentantii companiei au tinut sa linisteasca locuitorii din zona, precizad, in aceasta dimineata, intr-o postare pe pagina oficiala de pe o retea de socializare, ca nu exista risc de pericol.

[youtube]iQVo_aX8Sok[/youtube]

In urma cu aproximativ doi ani, o explozie devastatoare produsa la o rafinarie din orasul mexican Reynosa a provocat moartea a 30 de muncitori.

[youtube]Q70LGPHExSQ[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger