AcasăNewsIncendiul din "Colectiv". 39 de raniti raman internati in tara/10 in stare...

Incendiul din „Colectiv”. 39 de raniti raman internati in tara/10 in stare grava si critica

(sursa foto: MAI)

Cele mai recente date oferite de catre reprezentantii Ministerului Sanatatii, cu privire la starea ranitilor care se afla si la aceasta ora in grija doctorilor din spitalele din Capitala si din judeul Ilfov, unitati medicale catre au fost transportati dupa incendiul devastator din 30 octombrie, indica faptul ca 10 dintre victime sunt in continuare in stare critica si grava.

In total, la primele ore ale zilei de marti, in tara erau internati 39 de pacienti care au suferit rani in seara in care a avut loc tragedia din clubul bucurestean aflat in sectorul 4 al Capitalei. Cei mai multi sunt in grija medicilor de la Spitalul de Chirurgie Reparatorie si Arsuri- 11 pacienti, noua sunt internati la Spitalul Bagdasar-Arseni, in timp ce cinci raman internati la Spitalul de Pediatrie Grigore Alexandrescu.

Totodata, patru victime sunt in grija medicilor de la Spitalul Militar Central, in timp ce la Elias si la Urgenta-Floreasca sunt internati cate trei raniti din incendiul care a facut prapad in „Colectiv”. La Universitar se mai afla internati doi pacienti, in timp ce la Spitalul Dimitrie Gerota si la Spitalul C.C. Iliescu cate o victima a flacarilor care au cuprins localul de pe Tabacarilor 7.

E important de precizat si ca, pana acum, 42 de raniti care au fost internati in spitale din Capitala si Ilfov au fost externate. Din pacate, 60 de tineri au pierit, ca urmare a ranilor suferite in tragedia din 30 octombrie.

sursa foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger