AcasăNewsIncident grav pe un lac clujean. Mai multe persoane s-au electrocutat, un...

Incident grav pe un lac clujean. Mai multe persoane s-au electrocutat, un tanar a murit

Un caz grav si de neinteles. Mai multe persoane care au dorit sa se relaxeze, seara trecuta tarziu, mergand cu o hidrobicileta pe lacul de acumulare Tarnita au ajuns pe mana medicilor.

Totul s-a intamplat dupa ora 21, in localitatea clujeana Somesul Cald, mai exact in zona malului lacului, in momentul in care s-a incercat lansarea la apa a unei astfel de ambarcatiuni de agrement. Conform gherla.info, un barbat in varsta de 30 de ani a avut cel mai mult de suferit de pe urma socului electric, intrand in stopcardiorespirator. Observand ce se intampla si fara sa realizeze pericolul la care se expun, alte patru persoane – cel mai probabil din randul cunoscutilor victimei- au incercat sa ii dea o mana de ajutor, insa in momentul in care au ajuns in apa au fost, la randul lor, electrocutate.

La locul incidentului au fost chemati de urgenta medicii de la ambulanta, care au intervenit cu mai multe autospeciale. Din pacate, desi cadrele medicale au facut eforturi sa il ajute pe tanarul aflat in stare grava, nu a fost chip sa fie salvat din ghearele mortii. Ceilalti raniti au fost dusi de urgenta la spital, unde au fost preluati de specialisti si supusi unor investigatii suplimentare.

Ramane de vazut ce vor stabili autoritatile cu responsabilitati in aceast sens in privinta cauzelor care au stat la originea incidentului deosebit de grav.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger