AcasăNewsInformare meteo valabila pana in seara zilei de 1 decembrie

Informare meteo valabila pana in seara zilei de 1 decembrie

Luna decembrie va incepe cu vreme capricioasa. In acest sens, specialistii de la ANM au dat publicitatii o informare meteo, valabila pentru majoritatea regiunilor, de luni dupa-amiaza si pana marti seara. Din cate anunta meteorologii, pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, va mai ninge, insa doar la munte, in zonele inalte.

De asemenea, din textul informarii meteo emise de catre reprezentantii Adminsitartiei Nationale de Meteorologie luni dimineata reiese faptul ca, din aceasta dupa-amiaza incepand, si pana marti la orele 22, vantul va sufla puternic la munte, pe creste fiind posibil sa apara si rafale de peste 80 km/h. Vantul va fi prezent in peisaj si in restul zonelor tarii, pe intreg parcursul zilei de marti, cu intensificari ce ar putea depasi 50 km/h.

Cat priveste precipitatiile anuntate pentru acest interval, meteorologii spun ca in Maramures, in zona Muntilor Apuseni, dar si in nordul Carpatilor Orientali va ploua, in timp ce in restul zonelor montane vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Vor mai cadea si ninsori, insa doar temporar, si la altitudini mai mari de 1500 de metri.

foto: reporterntv.ro

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger