AcasăNewsInstanta a decis: Cornel Penescu trebuie sa stea minim cinci ani dupa...

Instanta a decis: Cornel Penescu trebuie sa stea minim cinci ani dupa gratii!

Magistratii de la Tribunalul Prahova au admis, miercuri, solicitarea lui Cornel Penescu de contopire a pedepselor pe care acesta le-a primit in mai multe dosare.

Afaceristul a fost acuzat de comiterea mai multor infractiuni in nu mai putin de sapte dosare penale si a primit diferite pedepse cu inchisoare, fiind incarcerat acum la Penitenciarul Ploiesti.

A depus o cerere de contopire a pedepselor, care a fost admisa, miercuri, de la magistratii de la Tribunalul Prahova. In aceste conditii, Penescu are de executat pedeapsa cea mai grea, de cinci ani de inchisoare.

Insa afaceristul, fost patron al echipei de fotbal FC Arges, nu scapa asa ieftin. La pedeapsa respectiva urmeaza a fi adaugata pedepse complementare stabilite ulterior de instanta.

Trebuie precizat ca decizia magistratilor de miercuri nu este definitiva, ea putand fi contestata in termen de trei zile de la comunicare.

Penescu s-a aflat dupa gratii intre aprilie 2009 si ianuarie 2010, in mai 2010, iar acum este incarcerat la Penitenciarul Ploiesti din septembrie 2013. A fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul „Mita pentru arbitri”, dar si in cele in care personaje principale au fost Constantin Nicolescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, si Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei.

author avatar
Cristi Ionita
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger