AcasăNewsInstructor auto, arestat preventiv pentru trafic de influenta si luare de mita

Instructor auto, arestat preventiv pentru trafic de influenta si luare de mita

Procurorii DNA au decis trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a unui instructor auto acuzat de trafic de influenta in forma continuata (trei acte materiale), informeaza DNA.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2011 – iunie 2014, instructorul auto, George Popa, a pretins de la trei persoane sumele de 2.500 de euro, 5.000 de euro si, respectiv, 5.000 de euro. In schimbul sumei le-a promis acestora ca va interveni pe langa lucratorii de politie competenti din cadrul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, Ilfov si ulterior Giurgiu, pentru a-i ajuta sa obtina fraudulos permisul de conducere pentru categoria B.

„Concret, inculpatul Popa George a primit in acest scop, in mai multe randuri, in anul 2011, precum si in datele 10 martie, 20 martie si 10 aprilie sumele de 5.000 lei, 200 euro, 1.300 lei si 500 euro (suma totala de 700 de euro si 6.300 lei)”, precizeaza DNA intr-un comunicat de presa.

Procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui autoturism care apartine lui George Popa.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

author avatar
Alina Costache
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger