AcasăNewsInstructor impuscat mortal, intr-un poligon din Bucuresti. Ipoteza neasteptata despre elevul sinucigas!...

Instructor impuscat mortal, intr-un poligon din Bucuresti. Ipoteza neasteptata despre elevul sinucigas!

Caz infiorator in Capitala! Un antrenament ce parea a fi unul cu totul obisnuit s-a transformat, intr-o clipa, intr-o scena de groaza. Sangerosul atac i-a socat deopotriva pe cunoscutii unui instructor care lucra intr-un poligon din Bucuresti, cat si opinia publica in general, a indoliat doua familii.

Sangerosul act de violenta, atribuit, din primele indicii unui barbat in varsta de 24 de ani, a avut loc tarziu seara trecuta. Conform unor surse citate de b1.ro, se ia in calcul varianta ca presupusul agresor ar fi suferit din dragoste, motiv pentru care, pe fondul unei stari depresive, ar fi savarsit odiosul gest.

Tanarul, despre care se stie ca frecventa des poligonul respectiv, fiind dornic sa invete sa manuiasca arme, l-ar fi impuscat de trei ori pe instructorul sau, chiar in timpul unui antrenament, momentul suprins de imaginile de supraveghere din incinta poligonului situat in sectorul 4 al Capitalei. Doua dintre gloantele trase, din senin, dintr-un pistol tip Glock, l-au nimerit pe barbatul in varsta de 56 de ani in zona abdomenului, provocandu-i rani foarte grave.

Din nefericire, in ciuda eforturilor medicilor, instructorul nu a mai putut fi salvat. La scurta vreme dupa comiterea actului deosebit de violent, din incinta poligonului situat in zona Pietii Sudului, tanarul s-a impuscat, pierzandu-si si el viata. Politistii ancheteaza tragedia.

Tanase a fost, pe langa instructor, si practicant de tir sportiv.

321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger