AcasăNewsInterlopul Sorin Udrea si alti sase acoliti, retinuti la Timisoara

Interlopul Sorin Udrea si alti sase acoliti, retinuti la Timisoara

Interlopul timisorean Sorin Udrea, cunoscut drept „stapanul orasului”, dar si sase membri ai gruparii pe care o conduce au fost retinuti, dupa ce au fost ridicati in urma unor descinderi ale DIICOT si dusi la audieri.

La cateva zile dupa ce mai multi membri ai gruparii au fost implicati intr-o bataie cu sabii, intr-un bar din oras, „mascatii” i-au ridicat pe Udrea si sase dintre „locotenentii” sai, in cadrul unei actiuni in forta a trupelor speciale, chiar in timpul unui meci de fotbal, la Chisoda, potrivit pressalert.ro.

Cei sapte au fost dusi la audieri, fiind suspectati „de savarsirea infractiunilor de contrabanda, santaj, talharie, tentativa de omor si vatamare corporala grava”. Dupa audieri, cei sapte au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore. Actiunea a avut loc la cateva zile de la incidentul dintr-un local din Timisoara. Trei dintre membrii gruparii conduse de Udrea – Ciprian Gavrila , zis “Cipi Tiganu”, Caius si Darius Gazibara au atacat un tanar, care a ajuns la spitalul judetean, sambata, cu o sabie infipta in zona umarului. Conflictul a continuat si pe coridoarele unitatii medicale. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

[youtube]uXfNMK_SAjc[/youtube]

[youtube]k5iJNH1Q-3Q[/youtube]

Sursa foto: pressalert.ro

author avatar
eNational
5.131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger