AcasăNewsInterventia medicilor, blocata de maidanezii crescuti de victima

Interventia medicilor, blocata de maidanezii crescuti de victima

Un caz socant s-a petrecut, vineri dimineata, la Iasi, unde medicii chemati sa acorde primul ajutor nu au putut ajunge la victima din cauza maidanezilor crescuti de aceasta.

O femeie de 68 de ani a solicitat interventia medicilor dupa ce fiica ei, in varsta de 45 de ani, a facut o criza de epilepsie si si-a pierdut cunostinta.

Imediat la fata locului si-a facut aparitia o ambulanta, conform Romania TV, dar medicii au incremenit cand au vazut ce ii asteapta la intrarea in apartament. Nu mai putin de opt maidanezi, crescuti chiar de victima, au inceput sa-i latra pe doctori si au fost la un pas sa-i muste.

Dupa ce s-au repliat doua etaje mai jos, medicii au avut puterea necesara pentru a solicita interventia unui echipaj al Jandarmeriei. Acestia au imobilizat cu greu maidanezii si au preluat-o pe femeie care a fost transportata de urgenta la spital.

De altfel, vecinii victimei sustin ca sunt terorizati de animalele agresive, crescute in apartament, si disperati de zgomotul pe care il fac maidanezii si de mizeria pe care o lasa in urma.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger