AcasăNewsInterventie contra cronometru: Doua cisterne cu combustibil s-au lovit

Interventie contra cronometru: Doua cisterne cu combustibil s-au lovit

Situatie datatoare de fiori, cel putin pentru cei doi soferi au unor cisterne utilizate pentru transportul de combustibil, fiind primii care au realizat potentialul risc.

Autocisternele la volanul carora se aflau au fost implicate intr-un accident, pe raza unei localitati constantene. Urmare a coliziunii, s-a sunat degraba la 112, stiut fiind faptul ca exista riscul unei explozii si ca e nevoie ca specialistii in astfel de situatii de urgenta sa intervina de urgenta, pentru a limita pericolul.

Iar pompierii au ajuns cat s-a putut de repede cu mai multr autospeciale la locul coliziunii auto ce a avut loc pe un drum ce strabate localitatea Nicolae Balcescu. Din primele informatii, nu ar exista persoane care sa fi fost vatamate in cursul acestui nedorit eveniment rutier.

Mai mult, din cate a precizat purtatorul de cuvant la ISU Dobrogea, intr-o interventie telefonica in direct la postul B1 TV, zona a fost izolata. Asadar, pana la inlaturarea oricarui risc la adresa locuitorilor din zona si a celorlalti partipanti la trafic, in perimetrul respectiv nu se trece.

sursa foto: Facebook/ISU Dobrogea

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger