AcasăNewsInterventie de salvare contra cronometru: O femeie a cazut in fata metroului!

Interventie de salvare contra cronometru: O femeie a cazut in fata metroului!

Au fost momente de groaza pentru calatorii aflati, miercuri, la statia Constantin Brancoveanu, din sectorul 4 al Capitalei. O femeie de varsta a treia a cazut pe sine, cu scurt timp inainte de intrarea in statie a unei garnituri, fiind lovita de metrou.

Totul s-a intamplat miercuri dimineata, in statia Brancoveanu, de pe magistrala 4, ce leaga cartierul Berceni de zona Pipera. Alarmati, martorii au chemat ajutoare. Femeia a supravietuit impactului si avea nevoie urgenta de ingrijiri medicale. La fata locului au intervenit medicii de la ambulanta, dar si specialistii in situatii de urgenta, care au reusit sa o scoata pe femeie de sub rotile trenului de metrou.

Dupa ce i-au acordat primele ingrijiri, fiind stabilizata, batrana a fost dusa de urgenta la spital, pentru a-i fi facute alte teste si investigatii de specialitate. Circulatia metroului a fost intrerupta circa un sfert de ora.

La fata locului au ajuns si politistii, care au demarat o ancheta, pentur a stabili cum a ajuns batrana in fata garniturii de metrou. se ia in calcul drept principala ipoteza o cadere accidentala.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger