AcasăNewsInundatii in Coreea de Sud: cinci morti si patru disparuti, in urma...

Inundatii in Coreea de Sud: cinci morti si patru disparuti, in urma ploilor puternice (VIDEO)

Precipitatiile abundente care au cazut in cursul zilei trecute in Coreea de Sud au facut ca apele din mai multe regiuni sa iasa din matca. Cinci oameni au pierit in urma inundatiilor.

Victimele au pierit inecate. Doua dintre ele si-au gasit sfarsitul in orasul Busan, dupa ce masina in care se aflua a fost luata de ape, intr-un pasaj subteran, potrivit autoritatilor sud-coreene, citate de presa internationala.

De asemenea, pe langa cele cinci persoane ale caror vieti au fost luate de reversarile apelor, alte patru sunt date disparute si cautate, la aceasta ora, de autoritatile locale din Changwon. Apele au inundat subsolul mai multor imobile din sudul statului cu capitala la Seul.

[youtube]3oaIaHRR3Vo[/youtube]

[youtube]yRLAt1Ljijw[/youtube]

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger