AcasăNewsIohannis are trupa de postaci!

Iohannis are trupa de postaci!

Brusc, comentariile de pe net sunt laudative la adresa presedintelui

Dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate cu ceva vreme in urma, Klaus Iohannis are o adevarata fobie in fata oricarei critici. Asa ca, hotarare fara precedent la Palatul Cotroceni, indiferent de ce presedinte s-a aflat aici, Iohannis a refuzat pur si simplu sa primeasca „mapa negativa”. Cea atat de apreciata, de exemplu, de catre predecesorul sau, Traian Basescu, cel care vroia sa afle mai intai cine „i-o trage” in presa si abia apoi articolele pozitive.

Brusc, comentariile de pe net sunt laudative la adresa presedintelui

Iata insa ca, dupa o indelungata perioada in care nu doar ca nu a acceptat vreun televizor in birou, dar nici macar sa citeasca rezumatul comentariilor de pe on-line in ceea ce il priveste, „neamtul” a schimbat brusc macazul. Si, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, a inceput sa se documenteze cu priviri la comentariile internautilor. Numai ca, supriza, exact in ultimele zile s-a pornit un adevarat „val” de omagii aduse politicii externe a lui Iohannis, cel care probabil nu are inca habar ca pentru imbunatatirea imaginii sale pe internet a fost mobilizat un intreg detasament de postaci profesionisti.

Pe urmele Elenei Udrea

Dupa cum au aratat-o in rechizitorii chiar procurorii anticoruptie, Elena Udrea este cea care perfectionase incredibil metoda folosirii de „postaci” profesionisti, care era platiti atat pentru stricarea imaginii rivalilor politici, dar si pentru imbunatatirea celei a „blondei de la Cotroceni”. Si iata ca, daca o buna perioada de vreme, dupa devoalarea publica a acestei metode atat de controversate, oamenii politici s-au ferit sa mai apeleze la postaci, niscai „minti luminate” din cadrul Administratiei Prezidentiale par sa fi apelat la un exces de zel care a dus ca articolele din presa online despre presedintele Iohannis sa fie insotite de comentarii care miros de la o posta a „posteala”. Mai ales ca ideea principala care se regaseste in toate aceste postari, dupa ce alti cititori au taxat „vacantele lungi si dese” ale cuplului prezidential prin strainatate este ca, de fapt, aceste „turnee” isi vor vedea cat de curand valoarea politica. Si ca faptul ca „Iohanisii” se plimba atat prin strainatate ar face un pustiu de bine Romaniei, pentru ca liderii mondiali vor face coada sa fie primiti la Cotroceni.

Un palat de unde, daca se afla ca se posteaza astfel de comentarii in timpul orelor de lucru, chiar ca nu ar reprezenta o carte de vizita prea onorabila…

author avatar
Catalin Tache
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger