AcasăNewsIon Clamparu, adus in tara cu fortele speciale

Ion Clamparu, adus in tara cu fortele speciale

Condamnat la 20 de ani de inchisoare de un tribunal din Spania, Ion Clamparu a fost adus in tara, el urmand sa stea dupa gratii in Romania.

Cunoscut drept unul dintre cei mai periculosi interlopi din lume, Ion Clamparu a obligat peste 600 de femei sa se prostitueze pentru el, castigand astfel milioane de euro din traficul de carne vie.

Intrat in vizorul autoritatilor romane, Clamparu si-a mutat afacerile in Italia si, ulterior, in Spania, unde a si fost prins, dupa opt ani de cautari.

Clamparu a fost condamnat, initial, la 30 de ani de inchisoare, pentru proxenetism, violente, sechestrare de minore si obligare la avort. La Apel, Clamparu a obtinut o reducere a pedepsei cu 10 ani.

Retinut la Madrid, Clamparu, in varsta de 43 de ani, a fost adus in Romania cu o cursa de linie, dar in conditii speciale, fiind considerat unul dintre cei mai periculosi infractori romani. Astfel, daca in cazul unei extradari normale, personajul este insotit de doi agenti, de aceasta data Clamparu a fost adus in tara de patru mascati de la fortele speciale.

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger