AcasăNewsISIS penetreaza Armata Germaniei

ISIS penetreaza Armata Germaniei

In timp ce Europa incearca sa vindece ranile recentelor atacuri teroriste de pe continent, fundamentalistii islamici radicali dobandesc noi abilitati pentru a lovi din nou.

Islamistii rezidenti in Germania incearca sa foloseasca nivelul de instruire din Bundeswehr (fortele armate) pentru a-l intoarce impotriva populatiei nevinovate. In principal deprinderea manuirii a diverse tipuri de armament si material de lupta, pentru face noi atacuri teroriste pe teritoriul german dar si in alte tari din Europa. Comandamentul militar german a planificat, anul viitor, o verificare de securitate la nivel national in cadrul armatei, chiar daca acest gen de control necesita amendamente legislatiei aflate in vigoare. De altfel, un proiect de lege cu privire la acest subiect a fost deja supus examinarii Guvernului. Potrivit contraspionajului militar german, cel putin 64 de militari sunt suspectati de implicare in activitati islamiste.

Mai subtire cu emigrantii

Ministrul bavarez de Finante, Marcus Soder, a declarat ca un numar mare de emigranti (in special sirieni si irakieni) trebuie expulzati din Germania, in viitorii trei ani, estimand ca in aceasta perioada conflictele din tarile lor de origine se vor atenua. Soder a precizat ca, ”nici avand cele mai bune intentii, nici un guvern nu poate integra un numar atat de mare de persoane avand culturi complet diferite si, mai ales, intr-un timp atat de scurt”. Din 2015, Germania a acceptat 1,5 milioane de solicitanti de azil

Pleaca, Merkel!

Jumatate din germani se opun unei a patra numiri a  Angelei Merkel in postul de cancelar,  potrivit unui sondaj Emnid. Numai 42% din populatie doreste ca Merkel sa-si pastreze postul. Pe de alta parte, 70% din simpatizantii Partidului Democrat Crestin (CDU) doresc ca Merkel sa ramana in post dupa viitoarele alegeri parlamentare din 2017. Mass-media anuntase anterior ca Merkel va lua o decizie cu privire la candidatura sa la postul de cancelar in primavara lui 2017.

Trump promite expulzari din prima zi

Donalt Trump a pus iar in legatura , sambata, imigratia clandestina si somajul, declarand ca, inca din prima zi a eventualului sau mandat prezidential, va expulza ”sute de mii de imigranti ilegali din aceasta tara”, in special cei ”care au fost pusi in libertate de administratia Obama. Trump a promis si ridicarea unui mare zid la frontiera cu Mexic si inasprirea controalelor pentru identificarea strainilor fara acte si a celor carora le-au expirat vizele.

author avatar
Tudor Borcea
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger