AcasăNewsJean Padureanu, transportat de urgenta la spital

Jean Padureanu, transportat de urgenta la spital

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, a fost internat, marti dupa-amiaza, la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti.

Padureanu a fost condamnat trei ani si patru luni de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor si a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava, dupa o scurta perioada petrecuta la Penitenciarul Rahova.

S-a decis ca Padureanu sa fie incarcerat, in cele din urma, la Jilava, pentru ca la spitalul Penitenciarului Rahova nu putea primi tratament pentru toate bolile de care sufera.

In varsta de 78 de ani, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita a fost diagnosticat cu diabet, probleme cu inima si tensiunea si dementa. Conform cancan.ro, marti nici macar medicii de la spitalul Penitenciarului Jilava nu au mai avut ce sa-i faca si si-au dat acordul pentru ca Padureanu sa fie transferat, sub escorta, la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti.

Padureanu a fost internat la sectia de urologie si va fi tinut sub supraveghere pe o perioada nedeterminata.

Apropiatii lui Jean Padureanu au facut deja o cerere pentru eliberarea acestuia, din considerente medicale, insa o decizie in acest sens a fost amanata pentru 22 mai.

author avatar
Cristi Ionita
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger