AcasăNewsKlaus Iohannis: "Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de...

Klaus Iohannis: „Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor”

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a descoperit principalele hibe ale sistemului romanesc de invatamant.

Conform unui mesaj postat pe un celebru site de socializare, Iohannis sustine ca si-a dat seama ca „avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor, cat si de calificarea tinerilor in intreprinderi care ulterior sa-i angajeze pe termen lung”.

Iohannis a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a intreprins o vizita in Germania si dupa ce s-a intalnit la Bucuresti cu reprezentantii Comitetului de Est al Economiei Germane.

Presedintele Romaniei sustine ca „Germania este cel mai important partener comercial al Romaniei si se numara printre marii investitori din tara noastra”.

In plus, Iohannis da asigurari ca „am incurajat oamenii de afaceri si firmele germane sa vina in Romania si sa creeze noi locuri de munca”. De asemenea, Iohannis spune ca „am ascultat propunerile specialistilor germani legate de o posibila crestere a investitiilor in Romania si de extinderea lor in zone ale tarii care au nevoie de revigorarea pietei muncii”.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger