AcasăNewsLamborghini a vandut toate masinile de 2,3 milioane de dolari bucata

Lamborghini a vandut toate masinile de 2,3 milioane de dolari bucata

Producatorul italian de automobile de lux aniverseaza centenarul in stil mare. Aici se vor produce 20 de bucati dintr-un supercar adevarat. O bucata costa 2,3 milioane de dolari.

Lamborghini, producatorul italian de automobile de lux, a lansat modelul Centenario Roadster pentru a aniversa 100 de ani de la infiintare. Acesta va fi fabricat in 20 de exemplare, iar pretul va fi de 2,3 milioane de dolari. In ciuda pretului exorbitant, toate exemplarele au fost achizitionate deja. Centenario Roadster poate accelera de la 0 la 100 km/h in 2,9 secunde, gratie motorului V12 de 770 cai putere. Viteza maxima este limitata la 350 km/h.

Masina este echipata cu sistemul Apple CarPlay si un ecran tactil de 10,1 inch. Automobili Lamborghini S.p.A., frecvent numita doar Lamborghini, este un constructor italian de automobile sport, cu sediul in micutul sat italian Sant’Agata Bolognese, de langa Bologna. Lamborghini este in prezent o companie a producatorului german de autoturisme Audi AG, care la randul sau este detinut de catre Volkswagen.

author avatar
Catalin Dumitrescu
478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger