AcasăNewsLe-a murit copilul de foame, ei si-au cumparat masina!

Le-a murit copilul de foame, ei si-au cumparat masina!

Doi parinti din Milano, care si-au lasat fiica de 9 luni sa moara de foame, au primit cate 24 de ani de inchisoare. Pe 27 februarie 2015, chiar in dimineata zilei in care inima copilului a incetat sa mai bata, in urma unui stop cardiac provocat de „deshidratare severa” si „subnutritie cronico-acuta”, Marco Falchi si Olivia Beatrice Grazioli si-au cumparat o masina de 9.300 de euro.

Turbulente in avion. 31 raniti, 9 in stare grava!

Un numar de 31 de pasageri ai unei curse Etihad Airways, plecata din Abu Dhabi cu destinatia Indonezia, au ajuns la spital (9 in stare grava!) din cauza turbulentelor severe care au avut loc in timpul zborului. Momentele de groaza s-au consumat cu 45 de minute inainte de aterizarea pe aeroportul din Jakarta. Mai multe filmulete postate pe YouTube arata panica produsa la bord.

[youtube]rLB63lnQ84w[/youtube]

Cate un Mercedes pentru castigarea titlului

Jucatorii lui Leicester, noua campioana surpriza din Premier League, vor primi din partea patronului, thailandezul Vichai Srivaddhanaprabha, cate un Mercedes. Triumful jucatorilor il va costa pe Srivaddhanaprabha peste 1 milion de lire sterline. In plus, miliardarul a promis echipei antrenate de Claudio Ranieri si o calatorie, cu toate cheltuielile platite, in Las Vegas.

author avatar
Mihai Koblenko
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger