AcasăNewsLeonard Doroftei, audiat la DNA

Leonard Doroftei, audiat la DNA

Leonard Doroftei, uluit de tupeul membrilor Biroului Federal

Leonard Doroftei, presedintele Federatiei Romane de Box, a fost audiat, luni dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Leonard Doroftei, uluit de tupeul membrilor Biroului Federal

Doroftei a stat mai multe ore la DNA si, la iesire, a precizat ca a fost audiat ca martor in dosarul care are in prim plan celebra Gala Bute.

Procurorii DNA ii banuiesc de comiterea mai multor infractiuni economice pe cei implicati in celebra gala organizata la Bucuresti, in 2011, si in care Lucian Bute l-a invins pe pugilistul Jean Paul Mendy.

Conform B1 TV, Doroftei le-a transmis procurorilor ca nu poate da multe detalii despre Gala Bute, in conditiile in care, in perioada respectiva, presedintele Federatiei Romane de Box era Rudel Obreja. Mai mult, Doroftei a spus ca nici macar nu a fost invitat la Gala Bute.

Doroftei a subliniat faptul ca documentele Federatiei Romane de Box au ajuns pe mana procurorilor DNA, in timp ce Viorel Sima, secretarul general al FRB, a precizat ca Federatia se poate constitui parte civila pentru a recupera sume de bani de la fostii administratori.

author avatar
Cristi Ionita
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger