AcasăNewsLiberalii ii numara zilele lui Ponta

Liberalii ii numara zilele lui Ponta

Liviu Dragnea a devenit o sursa de inspiratie pentru PNL. Declaratia acestuia privind lipsa de autoritate din PSD a fost preluata din zbor de liberali, care sustin ca Victor Ponta a pierdut de ceva vreme fraiele partidului.

Liberalii cred ca Victor Ponta a pierdut sprijinul pesedistilor

Ca sa dea totusi o nota de originalitate realitatii prezentate de Dragnea, penelistii insista pe ideea ca Ponta se agata de guvernare ca sa nu fie „executat” de colegii din PSD. „Grija lui Victor Ponta este sa stea agatat zi de zi de scaunul din Palatul Victoria. In orice stat democratic, un demnitar, mai ales prim-ministru, el este patronul. Orice om in situatia lui si-ar fi dat demisia dar asta inseamna sa fii barbat politic. (…)  Probabil ca Victor Ponta, care si-a pierdut autoritatea in propriul partid, apropo de grija in zeflemea a domnului Oprisan, isi pregateste revenirea. Ponta a declansat aceasta situatie, el o amplifica, nu mai are autoritate. Cum poate sa mearga Ponta sa discute cu lideri europeni cand el e urmarit penal?”, a declarat co-presedintele PNL Vasile Blaga. In opinia acestuia, pe langa problemele penale, premierul are o restanta fata de romani pe care ar trebui sa o achite doar cu demisia. „Toata lumea vorbeste despre problemele lui Ponta cu Justitia, dar mai este o problema. Multa lume a intrebat ce ne-a venit sa depunem motiune pe tema dreptului la vot al romanilor. E singura lege pe care nu am reusit sa o trecem, cea a votului prin corespondenta. El ar trebui sa plece pentru ca nu a marit numarul de sectii la alegeri, a pierdut alegerile. (…)Si-a batut joc de romani mai mult, nu i-a mai lasat sa voteze nici in tara”, a mai spus Blaga, precizand ca, in cazul in care Guvernul Ponta va rezista pana in toamna, PNL va depune o noua motiune de cenzura.

Premierul se pune bine cu europarlamentarii

Victor Ponta le-a multumit ieri eurodeputatilor, dupa ce acestia au respins, in Comisia LIBE, solicitarea ca situatia Romaniei sa fie discutata in plenul PE. „Vesti bune de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei – (Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei! Multumesc tuturor europarlamentarilor romani si colegilor nostri din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi pentru corectitudine si sprijin!”, a scris premierul pe Facebook.

 

author avatar
National
1.114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger