AcasăNewsLiderul galeriei steliste, sapte ani dupa gratii

Liderul galeriei steliste, sapte ani dupa gratii

Gheorghe Mustata, liderul galeriei steliste, a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Mustata a fost judecat alaturi de alte 41 de persoane intr-un dosar in care era acuzat de complicitate la tentativa de omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, complicitate la santaj si constituirea unui grup infractional organizat.

Conform fanatik.ro, Mustata a intrat in atentia oamenilor legii dupa ce, alaturi de mai multi aghiotanti, a incercat sa-l ucida pe Zamfir Giuseppe Stelian in ianuarie 2004.

Liderul galeriei steliste fusese condamnat, initial, la trei ani de inchisoare, cu executare, dar Curtea de Apel Bucuresti a decis sa mareasca pedeapsa la sapte ani si sase luni de inchisoare, iar Curtea Suprema a mentinut, joi dimineata, pedeapsa de sapte ani si sase luni de inchisoare. Ultima decizie este si definitiva, astfel ca nu mai exista cai de atac pentru Mustata.

Alaturi de liderul galeriei steliste, mai ajung la inchisoare si alti membri ai Clanului Sportivilor, cele mai grele condamnari fiind inregistrate in cazul lui Mircea Balus si Nicusor Dumitrescu, ambii cu cate opt ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger