AcasăNewsLondra: Decapitarea soldatului a starnit proteste violente (VIDEO)

Londra: Decapitarea soldatului a starnit proteste violente (VIDEO)

Terifiantul incident, care a avut loc miercuri in cartierul Woolwich din Londra, a starnit nemultumirile localnicilor, care au iesit in strada si au protestat violent.

Tragedia a vut loc miercuri in jurul orei locale 14.00, cand doi barbati au decapitat un ilitar in plina strada. Cauzele producerii acestui asasinat sunt inca departe de a fi cunoscute, cert este ca unul dintre agresori a strigat in gura mare ca face acest gest in numele lui “Allah”. Acest lucru a generat nemultumiri in randul londonezilor. Acestia au iesit miercuri noaptea in strada si au avut ciocniri violente cu fortele de ordine.

„Islamul nu e o religie pacifista! Islamul e o religie fascista si violenta! Ne-a ajuns! Dumnezeu sa ne binecuvinteze trupele militare!”, a spus unul dintre protestatari.

Cei doi agresori l-au hacuit pe militar in plina strada sub privirile socate ale martorilor. Ba mai mult, chiar ii indemnau sa pozeze si sa filmeze intregul moment.

Michael Adebolajo, de 28 de ani a mers chiar in fata jurnalistilor cu maceta in mana si si-a cerut scuze in fata femeilor care au fost nevoite sa vada intreaga oroare.

Citeste si:

Soc si groaza la Londra: militar britanic decapitat in plina strada! Criminalii au fost impuscati de fortele antitero! (FOTO/VIDEO)

Un barbat a fost decapitat in Londra (FOTO, VIDEO)

Momente de groaza la Londra: un soldat a fost DECAPITAT in plina strada (VIDEO)

author avatar
Andra Nesu
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger