AcasăNewsLOVITURA DURA! Dan Voiculescu ramane dupa gratii. Nu mai are cai de...

LOVITURA DURA! Dan Voiculescu ramane dupa gratii. Nu mai are cai de atac!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, marti, sa respinga recursul in casatie depus de Dan Voiculescu in Dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare.

Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pentru infractiunile comise in Dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare.

Recursul in casatie era ultima varianta de atac, astfel ca Dan Voiculescu va ramane dupa gratii. Inainte de a ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Dan Voiculescu depusese o cerere de anulare a pedepsei la Curtea de Apel Bucuresti, dar si acea solicitare a fost respinsa la inceputul lunii ianuarie.

Dan Voiculescu va trebui sa stea cel putin cinci ani dupa gratii inainte de a cere eliberarea conditionata. Fostul lider al Partidului Conservator nu este singurul personaj important condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, a fost condamnat la opt ani de inchisoare, iar Sorin Pantis, fostul ministru al Comunicatiilor, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger