AcasăNewsLovitura dura incasata de Radu Mazare, inainte de decizia ICCJ. Procurorii i-au...

Lovitura dura incasata de Radu Mazare, inainte de decizia ICCJ. Procurorii i-au pus sechestru pe avere!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie vor decide, luni seara, daca prelungesc mandatul de arestare preventiva emis pe numele lui Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei.

Pana atunci, insa, edilul, aflat in Arestul Central al Politiei Capitalei, a fost instiintat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au pus sechestru pe avere.

Radu Mazare este acuzat ca a comis mai multe infractiuni si ca a prejudiciat statul cu cel putin noua milioane de euro, suma pe care procurorii vor incerca sa o recupereze de la el, in cazul in care Mazare va fi gasit vinovat de comiterea infractiunilor respective.

Conform ziuaconstanta.ro, procurorii au pus sechestru pe vila lui Mazare de pe malul Marii Negre, pe un apartament detinut de acesta in Bucuresti, dar si pe colectia de masini scumpe sau pe salupa achizitionata anul trecut.

In plus, procurorii i-au blocat toate conturile bancare si i-au pus sechestru pe mai multe bunuri mobile si imobile. Oamenii legii nu au reusit sa puna sechestru si pe terenul pe care Radu Mazare il detine, impreuna cu fratele sau, in Madagascar.

author avatar
Cristi Ionita
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger