AcasăNewsLovitura dura pentru Mariah Carey

Lovitura dura pentru Mariah Carey

Umbla o vorba veche de cand lumea care spune ca familia in care te nasti nu ti-o poti alege. Cu atat mai putin belelele care vin odata cu asocierea numelui unei vedete internationale de cel ale unei surori ajunse in vizorul oamenilor legii.

O simte pe propria-i piele Mariah Carey, interpreta unui numar suficient de piese ajunse celebre in lumea intreaga cat sa nu mai aiba nevoie de prezentare. Doar ca de aceasta data sora sa, Alison, este cea care o readuce in atentia mass-media cu un aspect deloc magulitor. Despre femeia in varsta de 55 de ani presa de peste Ocean vuieste ca a ajuns pe mana politiei. Mai exact, conform people.com, sora cea mare a artistei premiate si ultraapreciate pentru vocea ei a ajuns sa fie arestata pentru prostitutie.

S-a intamplat in New York, sora solistei picand, pare-se, pe mana politistilor dupa ce un agent sub acoperire s-ar fi aratat interesat de actiuni specifice adultilor, moment in care ruda cantaretei ar fi si pretins bani in schimbul unor favoruri sexuale.

Desi pana la acest moment Mariah nu a facut nicio precizare publica in aceasta privinta, e lesne de inteles ca vestea nu avea cum sa ii pice bine. Chiar daca, umbla vorba ca relatiile dintre cele doua surori nu ar mai fi, de ani buni, tocmai apropiate.

sursa foto: Facebook/Mariah Carey

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger