AcasăNewsLovitura dura! Tanara impuscata in ochi, parasita de iubit

Lovitura dura! Tanara impuscata in ochi, parasita de iubit

Daniela Borz, tanara de 23 de ani impuscata in ochi, saptamana trecuta, in cartierul Militari, a incasat zilele trecute o noua lovitura.

Tanara a fost parasita de iubit, care nu a putut trece peste faptul ca Daniela si-a pierdut un ochi si va trebui sa treaca prin momente cumplite.

Informatia a fost facuta publica chiar de Daniela, care a precizat, pe un celebru site de socializare, ca „cel mai frumos cadou de Sarbatori pe care ti-l poate face persoana «iubita» in momentele grele prin care treci este sa se desparta de tine…”.

Anton Borz, tatal Danielei, a precizat, pentru click.ro, ca spera ca fata lui sa treaca repede peste acest hop. „Astia sunt oamenii. Nu este o pierdere” este mesajul transmis de Anton Borz.

In alta ordine de idei, Mihai Chirita, interlopul care a impuscat-o in ochi pe Daniela Borz, a anuntat ca este dispus sa achite toate cheltuielile medicale de care are nevoie tanara pentru a-si recupera vederea, chiar daca asta ar insemna efectuarea unor operatii in strainatate, pentru a scapa de inchisoare.

sursa foto: stirile.rol.ro

author avatar
Cristi Ionita
552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger