AcasăNewsLudovic Orban: "PNL sustine in continuare noul Cod Fiscal"

Ludovic Orban: „PNL sustine in continuare noul Cod Fiscal”

Desi presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a respins noul Cod Fiscal, liderii Partidului National Liberal, cei care, practic, l-au sustinut in campania electorala de anul trecut, nu prea sunt de acord cu decizia acestuia.

Astfel, Ludovic Orban, prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, a anuntat, vineri, ca formatiunea politica pe care o reprezinta sprijina in continuare noul Cod Fiscal.

PNL nu poate sa faca altceva decat sa sprijine in continuare Codul fiscal. Inteleg ingrijorarile presedintelui privitoare la neseriozitatea Guvernului si la incapacitatea lui privind acest Cod Fiscal cu masurile aferente pentru a le incadra in obiectivele fiscal-bugetare stabilite conform strategiei fiscal-bugetare si a programului de convergenta, dar nu cred ca trebuie pedepsiti romanii, mediul de afaceri si toti cei care opereaza pe piata pentru incapacitatea Guvernului. Romania are nevoie, pentru relansarea economica, de adoptarea acestui Cod Fiscal. Sigur nu mai are nevoie de Guvernul Ponta”, a declarat Orban.

Orban a tinut sa sublinieze ca „unele amendamente la Codul Fiscal au apartinut PNL” si ca „liberalii au fost consecventi in pozitiile si deciziile lor de-a lungul timpului”.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger