AcasăNewsMagistratii au decis: comisarul Marius Maghiari, sub control judiciar!

Magistratii au decis: comisarul Marius Maghiari, sub control judiciar!

Marius Maghiari (sursa foto b1.ro)

Dupa mai multe ore de dezbateri, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis, sambata dupa-amiaza, ca Marius Maghiari, comisar la Brigada Rutiera Bucuresti, sa fie cercetat penal sub control judiciar.

Marius Maghiari (sursa foto b1.ro)

Maghiari este acuzat ca a provocat, in urma cu aproximativ doua luni, un grav accident de circulatie. Maghiari a lovit cu masina o femeie care traversa strada in conditii regulamentare.

Ulterior, comisarul, sustinut de mai multi colegi de la Brigada Rutiera Bucuresti si de la Sectia 2, a incercat sa musamalizeze cazul. Barbatul i-a promis femeii 15.000 de euro pentru ca aceasta sa nu depuna plangere. Femeia a acceptat si a mers la spital sustinand ca s-a ranit cazand pe strada. Medicii si-au dat seama ca ceva este dubios si au anuntat fortele de ordine. Astfel s-a aflat intreaga poveste.

Marius Maghiari si cei sapte colegi care au incercat sa-l ajute sa musamalizeze dosarul au fost retinuti in noaptea de joi spre vineri, pentru 24 de ore, si au fost eliberati ulterior, magistratii ramanand in pronuntare.

In cele din urma, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis ca Maghiari sa fie cercetat penal sub control judiciar, fiind acuzat de instigare la fals si fuga de la locul accidentului.

Interesant este ca ceilalti sapte politisti, inclusiv Daniel Pistea, adjunctul de la Brigada Rutiera, vor fi cercetati penal in libertate, desi sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni precum favorizarea infractorului, fals in acte si instigare la fals.

Toti cei opt politisti se declara nevinovati.

author avatar
Cristi Ionita
819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger